XLASH - Fransserum

Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar inom 30 dagar med fransserum från Xlash! Studier visar att efter tre till fyra veckor ser du en märkbar förbättring av fransarnas kvalitet. Använd Xlash en gång om dagen, sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xlash två till tre gånger i veckan för att bibehålla långa och hälsosamma fransar.

 

 

 

XBROW - Brynserum

Xbrow Ögonbrynsserum stärker, definierar och formar om dina ögonbryn på en månad. Potent hyaluronsyra återfuktar, biotin peptid ger dem en fylligare look och Vitamin B5 stärker. Ögonbrynen kommer att se tätare och fylligare ut. Fungerar för dig som vill ha naturligt tjocka bryn eller som tidigare plockat ögonbrynen för mycket och vill ha tillbaka formen.

 

XLASH- Awakening eye gels 

Vakna med glow och en riktig energiboost!
Awakening Eye Gels är perfekta för att göra de där långsamma morgnarna lite enklare. De innehåller C-vitamin, niacinamid och koffein för att jämna ut hudtonen och reducera mörka ringar under ögonen för en ljusare, stramare hy.

Deep Bronze Bronzing Mousse & Natural Bronze Bronzing Mousse


Få en gyllene, djup bronze på bara 1 timme! Denna brun-utan-sol är en lättapplicerad self-tanning mousse som fördelar sig jämnt över huden och kan duschas av redan efter 1-6 timmar. Applicera med hjälp av deas Application Mitt för bästa resultat.