LPG -ENDORMOLOGIE

LPG är en behandling med olika användningsområden. Den kan reducera celluliter, strama åt huden och lindra muskel- och ledvärk. En mekanisk metod som bygger på en djupare bindvävsmassage som startar blodcirkulationen och lymfdränage. Genom detta ökas även då vätskeflödet i områden vilket leder till att slaggprodukter lättare försvinner, bindväven mjuknar, celluliter minskas och elasticiteten återställer sig i huden.
Passar alla människor oavsett ålder och kön.

Alla LPG-behandlingar utförs med den senaste maskinen Alliance Medical Premium.

LPG-behandlingarna utförs av våra diplomerade LPG-terapeuterna Ulrika Månsson och Louise Månsson.

 

LPG massagebehandling

Behandlingstid 40 minuter. Pris 715:-

Behandlingstid 60 minuter. Pris 820:-

KÖP 3, BETALA FÖR 2 BEHANDLINGAR!!!

PROVBEHANDLING 500:-

Gravidmassage 35 minuter 550:-

Behandlingen för dig som är gravid och vill bli av med överflödig vätska i benen, vi behandlar endast på rumpa och ben. 

 

Vad LPG kan hjälpa dig med:
- Löser upp envisa fettdepåer
- Minskar muskel- och ledvärk
- Reducerar celluliter
- Gör huden jämnare & fastare
- Skulpterar & formar kroppen
- Ökar blodcirkulationen & ämnesomsättningen
- Tar bort envis vätskeansamling/slagg
- Reducerar rynkor
- Behandlar ärrvävnad
- Återhämtning efter träning
- Muskelutveckling

Under din behandling får du på dig en kroppsstrumpa som ska skydda dig från att skada huden. Den kan du låna eller köpa en egen. Innan din första behandling får du fylla i en hälsodeklaration och vi tillsammans kommer fram en anpassad plan på ca hur många behandlingar som behövs för dina behov.

40 minuters behandlingstid + 20 minuter övrig tid, anpassas för alla dina områden du vill behandla! Ingår även ansikte.

60 minuters behandlingstid + 20 minuter övrig tid, anpassas för alla dina områden du vill behandla! Ingår även ansikte.

Behandlas gärna i kur med 1-2ggr/vecka för att följas upp med 1 gång varannan vecka och till sist underhållas med 1 gång i månaden.

 

 

Historien om LPG 

I slutet av 70-talet råkade Louis Paul Guitay ut för en trafikolycka och skadades allvarligt med omfattande ärrbildning som följd. Guitay fick terapeutisk massage för att mjuka upp vävnaden och för att återställa muskelfunktionen Massagebehandlingarna som varade tre till fyra timmar per dag , bestod i manuellt rullande av huden för att återfå elaciteten .Guitay var inte nöjd med behandlingarna då det tog så mycket tid och resultaten varierade mycket beroende på massageterapeuternas kunnighet..

 Som ett resultat av detta designade Guitay LPG-Endermologiesystemet , vilket är en motoriserad mekanisk massagemetod för att uppnå samma resultat som vid en manuell massage.

 Kort därefter använde man massagemaskinerna för att behandla sådana ärr och skadad vävnad som Guitay hade drabbats utav.

Under massagen upptäckte läkarna att lokala fettdepåer och celluliter försvann, vilket beror på den stretchning av vävnaden som man får stimuleringen av det lymfatiska systemet och tryckförändringen som uppstår med vakuumet.

Den kosmetiska användningen av LPG-endermologie är spridd över hela världen och FDA har godkänt metoden för reducering av lokala fettdepåer och celluliter. Metoden används också i kombination med fettsugning vilket kortar ner läkningstiden och gör resultatet jämnare och snyggare.