LPG -ENDORMOLOGIE

LPG är en behandling med olika användningsområden. Den kan reducera celluliter, strama åt huden och lindra muskel- och ledvärk. En mekanisk metod som bygger på en djupare bindvävsmassage som startar blodcirkulationen och lymfdränage. Genom detta ökas även då vätskeflödet i områden vilket leder till att slaggprodukter lättare försvinner, bindväven mjuknar, celluliter minskas och elasticiteten återställer sig i huden.
Passar alla människor oavsett ålder och kön.

Alla LPG-behandlingar utförs med den senaste maskinen Alliance Medical Premium.

LPG-behandlingarna utförs av våra diplomerade LPG-terapeuterna Ulrika Månsson och Louise Månsson.

 

LPG Alliance Kroppsbehandling

Behanlingstid 45 minuter. Pris 695:-

Detta kan du få hjälp med vid en kroppsbehandling.
- Reducerar celluliter på hela kroppen
- Reducerar svullnad på hela kroppen
- Påskyndar träningsresultat
- Komplement till kosmetiska operationer/plastikkirurgi
- Minskar muskel- och ledvärk
- Forma kroppens konturlinjer
- Öka hudens elasticitet och spänst

Specifika förebyggande behandlingar
- Fibromologi
- Fibros
- Ödem
- Lymfödem - övre lem/lägre lem
- Icke inflammerat ärr
- Muskelåterhämtning
- Smärtor i nacken
- Smärtor i ryggen
- Vrickning

Vid bokning av LPG-kroppsbehandling kan man välja en av dessa behandlingar och tillsammans med LPG-terapeuten skräddarsy behandlingen för just dig.Vid alla kroppsbehandlingar krävs användning av kroppstrumpa för ett bättre resultat. Denna kostar 250:- och är din personliga.

LPG Alliance Liftmassage -ansiktsbehandling.

Behanlingstid 45 minuter. Pris 695:-

Den unika anti-age tekniken aktiverar hudcellerna på djupet och reducerar tecken på åldrande.
LPG - lift ger en mikromassage i huden och stimulerar cellerna, därmed startar den naturliga produktionen av kollagen och elastin. Din hy får lyster, rynkor reduceras och ansiktets konturer framhävs.
Passar alla människor oavsett ålder och kön.

Specifika ansiktsbehandlingar
- Glow: ger ansiktet ett lyft och ger lyster. Avslutas med brightning serum och total eye care.

- Age-Defying: ålder trotsande behandling som skulpterar ansiktet, huden får slappna av och stramas åt. Avslutar med kollagen mask och total eye care.

- Skin awakening: sätter igång blodcirkulationen i ansiktet, jobbar på kinderna, tinningen, pannan. Avslutar med LPG peeling technology, peelingmask och hydrating smoothing serum.

Vid bokning av LPG-ansiktsbehandling kan man välja en av dessa behandlingar och tillsammans med LPG-terapeuten skräddarsys behandlingen för just dig.

KÖP 3, BETALA FÖR 2 BEHANDLINGAR

KUR: 6 behandlingar (strumpa ingår) 3475:-

KUR: 10 behandlingar (strumpa ingår) 5200:-

PROVBEHANDLING 500:-

 

Historien om LPG 

I slutet av 70-talet råkade Louis Paul Guitay ut för en trafikolycka och skadades allvarligt med omfattande ärrbildning som följd. Guitay fick terapeutisk massage för att mjuka upp vävnaden och för att återställa muskelfunktionen Massagebehandlingarna som varade tre till fyra timmar per dag , bestod i manuellt rullande av huden för att återfå elaciteten .Guitay var inte nöjd med behandlingarna då det tog så mycket tid och resultaten varierade mycket beroende på massageterapeuternas kunnighet..

 Som ett resultat av detta designade Guitay LPG-Endermologiesystemet , vilket är en motoriserad mekanisk massagemetod för att uppnå samma resultat som vid en manuell massage.

 Kort därefter använde man massagemaskinerna för att behandla sådana ärr och skadad vävnad som Guitay hade drabbats utav.

Under massagen upptäckte läkarna att lokala fettdepåer och celluliter försvann, vilket beror på den stretchning av vävnaden som man får stimuleringen av det lymfatiska systemet och tryckförändringen som uppstår med vakuumet.

Den kosmetiska användningen av LPG-endermologie är spridd över hela världen och FDA har godkänt metoden för reducering av lokala fettdepåer och celluliter. Metoden används också i kombination med fettsugning vilket kortar ner läkningstiden och gör resultatet jämnare och snyggare.